Високопоставени военни и дипломати от САЩ, Русия и Израел са

...
Високопоставени военни и дипломати от САЩ, Русия и Израел са
Коментари Харесай

Израел, Русия и САЩ са водили тайни преговори за Сирия?

Високопоставени военни и дипломати от Съединени американски щати, Русия и Израел са провели секрети договаряния за Сирия, написа телавивският в. Хаарец.

Според информацията на медията представителите на трите страни са провели два кръга договаряния при започване на юли т.г. Първият се е състоял в столицата на Йордания – Аман, а другият – в неназован огромен европейски град. В срещите от израелска страна са участвали чиновници на министерствата на външните работи и защитата, командването на въоръжените сили (ЦАХАЛ) и чиновници от разследващата централа на страната МОСАД. Администрацията на американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила е била представяна от специфичния делегат за Сирия и заместник-държавен секретар Майкъл Ратни и представителя на Белия дом в ръководената от Съединени американски щати коалиция против "Ислямска страна " (ИД) Брет Макгърк, а Москва - от специфичния делегат на съветския президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила за Сирия - Александър Лаврентиев.

Израелската страна е упорствала Вашингтон и Москва да окажат напън върху Техеран, който да изтеглия стотиците си военни от Сирия. Също по този начин Ислямската република поддържа ливанската шиитска формация "Хизбулла ", която поддържа властта в Дамаск, само че и основава проблеми на Израел. Тел Авив също е изискал от Русия и Съединени американски щати по-активни дейности против ИД, само че до някакво съществено решение не се е стигнало, добавя Хаарец, представен от РИА Новости.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР