Високопоставени професионалисти от индустрията казват, че са разтревожени от нарастващото

...
Високопоставени професионалисти от индустрията казват, че са разтревожени от нарастващото
Коментари Харесай

Пенсионните попечители в Обединеното кралство вдигат тревога относно прехвърлянето на рискове в офшорни зони

Високопоставени експерти от промишлеността споделят, че са разтревожени от възходящото присъединяване на задгранични презастрахователни компании, работещи отвън регулациите на Обединеното кралство, в корпоративни пенсионни покупко-продажби.

Много английски компании с огромни пенсионни схеми ги трансферираха на животозастрахователни компании. Тези „ изкупувания “ – на пенсионни проекти и активите, които ги поддържат – се смятат за златен стандарт за опазване на приходите.

Но защото по-високите лихвени проценти усъвършенстваха равнищата на финансиране на пенсионните схеми, предизвиквайки рекордни корпоративни пенсионни покупко-продажби за £50 милиарда предходната година, някои животозастрахователи в Обединеното кралство трансферираха елементи от тези активи и пасиви на пенсионни схеми на презастрахователи, постоянно основани на Бермудите. Такива покупко-продажби за „ финансирано презастраховане “ понижават финансовите условия за животозастрахователите, като ги улесняват да подписват спомагателни покупко-продажби.

„ Не имаме вяра, че разбирам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР