Високопоставен ухажор от Меката на богаташите – Монако, принуди Мисис

...
Високопоставен ухажор от Меката на богаташите – Монако, принуди Мисис
Коментари Харесай

Мисис България живее в ад заради богат ужажор от Монако

Високопоставен любовник от Меката на богаташите – Монако, принуди Мисис България Ана Иванова да се прибере в родния си град Варна за няколко месеца и да изчака да премине бурята от пристрастености.

Една от най-успешните българки в чужбина е единствената от източна Европа, призната за член на социалистическата партия на някогашния френски президент Франсоа Оланд, пиве Блиц. Тя е формален посетител на влиятелни събития както във френската част на Монте Карло, по този начин и в кралската. 

По време на публична вечеря българката става обект на вниманието на богаташа, който открива адреса й и я затрупва с букети и с предложения за срещи всекидневно.

Опитите й да отклони поканите му се оказали безуспешни и Мисис България към този момент втори месец е в родния си град.

Тя обаче ще би трябвало да се завърне в Монако, защото е специфичен посетител на най-престижното автомобилно съревнование Формула 1 в края на май, оповестява ВИП Комюникейшън.

Красавицата живее повече от 10 години в Монако, а наскоро, по покана на президента на Ротари клуб Интернационал Монако – Леонид Жакот, тя бе формален посетител на интернационалната организация в хотел “Меридиан ” Монако.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР