Високопоставен съюзник на президента Владимир Путин предупреди в петък, че

...
Високопоставен съюзник на президента Владимир Путин предупреди в петък, че
Коментари Харесай

Медведев: Всяко разполагане на британски войски в Украйна би било обявяване на война

Високопоставен съдружник на президента Владимир Путин предизвести в петък, че Москва ще преглежда всеки ход на Англия за разполагане на боен контингент в Украйна като оповестяване на война против Русия.
Бившият съветски президент Дмитрий Медведев, в този момент заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, направи мненията в отговор на визитата на английския министър председател Риши Сунак в Киев, с цел да разгласи нарастване на военното финансиране, с цел да помогне на Украйна да закупи нови военни дронове.
„ Надявам се, че нашите безконечни врагове – арогантните британци – схващат, че разполагането на формален боен контингент в Украйна би било оповестяване на война против страната ни “, написа Медведев в приложението за известия Telegram.
Медведев, чиито чести и груби обществени изказвания съгласно дипломатите дават индикация за ястребово мислене на върха на Кремъл, също попита по какъв начин би се почувствала западната общност, в случай че делегацията на Сунак попадне под обстрел от касетъчни муниции в центъра на Киев, нещо, което съгласно него е било неотдавна се случи с съветски цивилни в град Белгород.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР