Високопоставен представител на Европейския съюз каза днес, че Русия е

...
Високопоставен представител на Европейския съюз каза днес, че Русия е
Коментари Харесай

ЕС: Русия измества фокуса на войната към НАТО и Запада

Високопоставен представител на Европейския съюз сподели през днешния ден, че Русия е извела войната си против Украйна " на различен стадий ", като прави безразборни офанзиви против цивилни и невоенни цели и разкритикува Москва, че е предизвикала неотдавнашните решения на Германия и Съединени американски щати да изпратят съвременни танкове на Украйна, съобщи Асошиейтед прес.

Stefano Sannino, secretary general of the European Union’s European External Action Service, told reporters in Tokyo that Putin had " moved from a concept of special operation to a concept now of a war against NATO and the West. "
— Radio Free Europe/Radio Liberty (@RFERL)
Стефано Санино – общоприет секретар на Европейската работа за външна активност, отбрани немските и американските доставки на военно съоръжение за Украйна и разкритикува съветския президент Владимир Путин, по тази причина че води война против НАТО и Запада.

Санино даде конференция в Токио в границите на азиатско-тихоокеанската му обиколка. Той сподели че Путин " е минал от концепцията за специфична интервенция към сегашна идея за война против НАТО и Запада ".

Той сподели, че доставките на немски и американски танкове целят да се помогне на украинците да се защитят във войната, а не, с цел да се трансфорат в нападатели.

A senior EU official said Russia has taken its war against Ukraine to " a different stage " by attacking civilians and non-military targets.

Stefano Sannino also criticised Moscow for triggering moves by Germany and the US to send tanks to Ukraine.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР