Високопоставен представител на Белия дом обвини американските медии в раздухване

...
Високопоставен представител на Белия дом обвини американските медии в раздухване
Коментари Харесай

Белият дом: Темата за коронавируса се раздухва, за да се навреди на Тръмп

Високопоставен представител на Белия дом упрекна американските медии в раздухване на отрицателни информации за ковид, с цел да навредят на президента Доналд Тръмп, съобщи ДПА.

" Причината, заради която ставаме очевидци на такова внимание (към темата) през последните дни, е, че те считат, че това е нещото, което ще смъкна президента - за това става дума ", сподели на закостенял политически конгрес през днешния ден началникът на канцеларията в Белия дом Мик Мълвейни.

Той добави, че с цел да се успокоят фондовите пазари, предлага " хората да си изключат тв приемниците за 24 часа ", цитира думите му Българска телеграфна агенция.

Мълвейни разкритикува медиите, че преднамерено основават отрицателни настроения против президента, в това число във връзка с наскоро завършилите следствие и развой за импийчмънт против него.

Началникът на канцеларията на Белия дом, който е началник на Административно-бюджетното ръководство на Съединени американски щати, призна също по този начин, че може да се стигне до нарушавания в превоза и в работата на учебните заведения.

Американските пазари регистрират съществени загуби, а водещите лихви по облигациите доближиха рекордно ниско равнище на фона на опасенията от ковид.

Белият дом е под напън от демократите поради метода си към ковид, в това число за подготвеността си и поради планувано още отпреди това понижаване на бюджета за здравни услуги.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрират
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР