Високоплатените футболисти в Англия са критикувани несправедливо по време на

...
Високоплатените футболисти в Англия са критикувани несправедливо по време на
Коментари Харесай

Солскяер: Футболистите са лесна мишена

Високоплатените футболисти в Англия са подложени на критика незаслужено по време на рецесията с ковид, счита мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер.

Здравният министър на Англия Мат Ханкок провокира спор в обществото, като прикани предходната седмица играчите от Висшата лига да понижат възнагражденията и да оказват помощ личният състав на клубовете да не бъде изпращан в насилствен отпуск.

Футболистите в елита на Англия получават повече на седмица в сравнение с елементарния британец взима за години, само че съгласно Солскяер обвиняванията към играчите са несправедливи, защото те вършат всичко по силите си да оказват помощ на медиците на първа линия.

Man Utd boss #Solskjaer says players are ‘easy target’ in pay row - Click to see also https://t.co/z4VhvR60BW#MUFC #ManCity #manuteamo
— Akelicious (@Akelicious2) April 7, 2020
" Футболът от време на време е най-лесната цел. Не е почтено да се атакува по този начин цялото съсловие футболисти поради обособени характерности. Познавам играчи, които поставят големи старания да оказват помощ на обществото. Дискусиите се водят сред клубовете и футболистите, с какво тъкмо може да се способства за справяне със обстановката. За никого не е елементарно и не трябва по този начин да се хвърлят обвинявания. Грешки вършат доста хора и от тях се учим всички. Всички желаеме да помогнем на Националната здравна работа ", сподели Солскяер. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР