Високоплатена жрица ли е плеймейтката Ася Капчикова? Вода в мелницата

...
Високоплатена жрица ли е плеймейтката Ася Капчикова? Вода в мелницата
Коментари Харесай

Скандално разкритие за Капчикова! Криско й бил шута заради проституция, обявиха завидно високите й хонорари

Високоплатена жрица ли е плеймейтката Ася Капчикова? Вода в мелницата на слуха, че знойната русокоска се препитава, практикувайки най-древния поминък наля бившето й гадже – рапъра Криско. Темата за проституцията повдигна самата Ася, която оповести, че наскоро незнайни хакери са атакували профила й в обществената мрежа и от нейно име са приели оферта за секс сред нея и платежноспособен клиент. 25-годишната плеймейтка загатна, че гарант на очернянето й е хип-хоп звездата Кристиян Талев – Криско, с който тя бе интимна единствено допреди година.
Свидетели на връзките сред Ася и Криско, чиято връзка търпя едвам няколко месеца, разкриват пред „ Уикенд”, че рап звездата е зарязал разкрепостената моделка точно поради достигналата до него обществена софийска загадка, че гаджето му е ВИП компаньонка.

„ Ася работи като момиче на повикване най-малко от 3-4 години. Преди да завоюва еротичния конкурс „ Мис Плеймейт”, тя се срещаше с мъже за по 500 лв. на вечер. Ходеше единствено на адреси при заможни клиенти, най-вече мъже от люлинския крими контингент. След това стана държанка на локалния разбойник Гулията, който заплати да завоюва конкурса”, описват в резюме биографията на Ася Капчикова осведомени с предишното й.

Ася се залюби с Криско в края на 2015 година и се раздели с него броени месеци, откакто се снабди с короната на „ Мис Плеймейт”. Пред свои другари Криско нееднократно е признавал, че се е разделил с Ася, защото се сдобил с многочислени доказателства, че тя е компаньонка и обслужва мастити богаташи. Впоследствие русокоската взе участие в риалити шоу, което подвигна сензитивно цената й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР