Високомерният човек си мисли, че превъзхожда другите, и им дава

...
Високомерният човек си мисли, че превъзхожда другите, и им дава
Коментари Харесай

Тези три зодии са особено високомерни

Високомерният човек си мисли, че превъзхожда другите, и им дава да го почувстват по нахален и високомерен метод. От 12-те зодии има 3, които се открояват с надменното си поведение. Ето кои знаци постоянно надценяват себе си и гледат на останалите отвисоко:

Козирог

Козирозите са извънредно честолюбиви и постоянно са доста положителни в това, с което се занимават. И не би имало нищо неприятно, в случай че не демонстрираха непрекъснато своето предимство, натривайки носа на останалите. Те са майстори в това да се самоизтъкват и да карат другите да се усещат неуместно с надменния си фасон. Крайно отблъскващо!

Лъв

Лъвовете са освен егоцентрични, суетни и самовлюбени, само че умеят и като никой различен да унижават близките. Лъвът обича да бъде в центъра и да засенчва всички в близост. Често е задоволително да ви насочи цялостен с пренебрежение взор, с цел да се почувствате жалки. Разбира се, че сходно поведение не се приема добре. Драги Лъвове, от време на време би трябвало да давате заден ход, в случай че не желаете хората да ви намразят.

Дева

Девите обичат да усвояват нови познания и да ги споделят с другите. На пръв взор звучи добре, нали? Девата обаче го прави по толкоз високомерен метод, че кара индивида да се усеща незабележим. Думите, с които нормално стартира обясненията си, са: „ Ама по какъв начин по този начин, не го ли знаеш?! Хм, добре тогава, аз… “. Така тя все едно желае да му каже: „ Как е допустимо да си толкоз неграмотен! “.  

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР