Висококачествени оръжия, модулни системи, калъфи за пушки и кобури, екипировка,

...
Висококачествени оръжия, модулни системи, калъфи за пушки и кобури, екипировка,
Коментари Харесай

Всичко за ловеца – на „Наслука - лов, риболов, спорт“ 2017

Висококачествени оръжия, модулни системи, калъфи за пушки и кобури, екипировка, разнородни аксесоари. Всичко това и още доста оферти ще открият феновете на лова на ревюто „ Наслука - Лов, лов на риба, спорт “ 2017, което ще се организира от 14 до 17 септември в Интер Експо Център – София.
Оръжието
Всеки ловджия знае, че би трябвало да има правилно и качествено оръжие, пасващо в ръцете му и, несъмнено, красиво. Посетителите ще открият ловния полуавтомат на италианската компания Vincenzo Bernardelli на щанда на ROSBUL ARM. Оръжието е с двупозиционно газово бутало, планувано за оптимално лесна промяна от леки на тежки патрони. Предлага се в калибри 12/76 и 20/76.
Запалените ловци ще се насладят и на Benelli 828U Silver 12/76 със заключващ механизъм Lock Plate, показана от ВИП Оръжейни комплекси. Benelli 828U употребява плочка от закалена стомана, заключваща се в цевта. Оръжието е снабдено с ежектори и алуминиева цевна кутия. Компанията ще показа и карабината Blaser R8 Baronesse Semi Weight 8x68S, притежаваща елегантни, украсени с гравюри не елени, цевна кутия и капачка на ръкохватката. Оръжието има студено кована, флутирана Semi Weight цев с диаметър 19 мм, дължина 650 мм, в диаметър 8x68S. Снабдена е с механични мерник и мушка и опция за слагане на шина за спомагателни мерни принадлежности.
Ловна карабина Anschutz 1727F German Stock в тиня. 17 HMR ще откриете на щанда на Zarimex. Нарезната пушка е с двустепенен спусък и линеен затвор, което разрешава доста бързо повтаряне на изстрела единствено с едно придвижване на китката. С начална скорост от 777 м/сек. и рисково плоска траектория патронът предлага огромна гама от благоприятни условия за избор на патрона. Сред предложенията за феновете на ловен, риболовен, спортни, сгъваеми и водолазни ножове, са продуктите от „ Чунче “. Фирмата предлага изделията на Kershaw Knives – Орегон, Съединени американски щати. 1094HBT Hunter`s blade trader включва комплект от две сменящи се остриета за лов 9,2 см и трион от 15,2 см.
Мерни принадлежности за по-добър улов
На ревюто „ Наслука - Лов, лов на риба, спорт “ 2017 феновете на лова ще открият и многочислени оферти от мерни принадлежности. Сред тях е Zeiss Conquest V6 2-12x50 ASV ret.60 – съвременна оптика, препоръчана от ВИП Оръжейни комплекси, подобаваща както при огромни дистанции, по този начин и при лов на гонка или от чакало. Разполага с FL лещи с многослойни покрития, посредством които се обезпечава до 92% пропускливост на светлина, съчетано с 50 мм диаметър на предната леща; това прави продукта подобаващ и при действия по време на здрач.
Термалните бързомерци TP Logic ще откриете при Zarimex. Продуктът е със датчик за топлинни талази. На фирмения щанд ще гостуват и представители на американската компания Sellmark - производител на мерни принадлежности с марките Sightmark и Firefield, както и производителите на облеклата с нагряване Nordic Heat.
Гостите ще се срещнат и с лазерния далекомер Nikon MONARCH 7i VR, показан от Профайлд. Той понижава дейно вибрациите на изображението във визьора, породени от придвижването на ръката. Водоустойчивостта и отбраната против замъгляване вършат продукта подобаващ избор при предизвикателни метеорологични условия.
Да изберем вярната екипировка
Практикуването на лов, лов на риба и спорт е неразривно обвързвано с подбора на вярната екипировка. По време на „ Наслука - Лов, лов на риба, спорт “ 2017 посетителите ще могат да избират сред разнородни продукти, показани от изложителите. За комфорта през зимата EXTREME SPORT предлага водоустойчивото яке ORIGIN KHAKI, както и зимните ловни обувки с отопление HUNTER HEAT на Alpina, оборудвани със системата ALPENHEAT. На щанда на Zarimex ще може да бъде открит всесезонен ловджийски комплект от Seeland Дания – Hawker, както и облекла с затопляне Nordic Heat.
В рамките на ревюто, на 16 септември, ще се организира Международна киноложка галерия, в която участници от България и чужбина ще се включат със своите кучета. Любителите на риболова ще имат опция да изучат нови техники за риболова „ с муха “, с помощта на Пиеро Летиция и демонстрациите, които всеки ден ще организира онлайн. От 14 до 16 септември вратите на ревюто „ Наслука - Лов, лов на риба, спорт “ ще са отворени от 10.00 до 19.00 часа, а на 17 септември – до 17.00.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР