Високите цени на газа, обявени от КЕВР, се дължат на

...
Високите цени на газа, обявени от КЕВР, се дължат на
Коментари Харесай

Радев нападна Кирил Петков: Високата цена на газа се дължи на двата танкера, договорени през юли

Високите цени на газа, оповестени от КЕВР, се дължат на два танкера полутечен газ, контрактувани през юли. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти при завръщането си от ОАЕ. Радев имаше поради танкерите, контрактувани от кабинета на Кирил Петков. Тогава представителят на държавното управление Лена Бориславова обещаваше България да получава четири пъти по-евтин газ от този, който е получавала от " Газпром ".
 
Радев акцентира, че най-големите проблеми пред българските жители са инфлацията и високите цени. " Надявам се политическите партии да създадат акция, ориентирана с взор към бъдещето ", съобщи президентът.
 
" Най-важният резултат от тези избори би трябвало да бъде България да има работещ парламент и стабилно постоянно държавно управление, които да продължат политиката в отбрана на българските жители и бизнеса в условия на рецесия, да одобряват законовата рамка по Плана за възобновяване и резистентност и да подхващат решителните промени с дългодсрочен небосвод, които всички чакаме. Силно се надявам партиите да са си извлекли поучения и в тази акция да не горят мостовете, по които ще би трябвало да договарят за сформиране на държавно управление ", съобщи президентът Румен Радев.
 
Визитата на Радев беше по покана на президента на ОАЕ и държател на Абу Даби Н.В. Шейх Мохамед бин Зайед Ал Нахаян. В рамките на визитата в наличието на двамата държавни глава бяха подписани двустранни документи в разнообразни браншове. Проведе се и бизнес конгрес с присъединяване на наши компании, проведен от Търговската камара на Абу Даби.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР