Високите температури през последните дни превърнаха автобусите част от автобусите

...
Високите температури през последните дни превърнаха автобусите част от автобусите
Коментари Харесай

Градските автобуси в Стара Загора - подвижна сауна

Високите температури през последните дни трансфораха рейсовете част от рейсовете в Стара Загора в преносими сауни.

За този проблем сигнализира Миглена Димова в обществената мрежа Facebook. Тя споделя, че в рейс № 94, който потегля от спирката на " Зора " и се насочва към село Пъстрово, няма работещ климатик. Попитала каква е повода, а от контролата й дали отговор без доста пояснения - бил негоден.

" От всички прозорчета, дето има автобуса, единствено едно се отваряше, другите били заключени. ", написа още Димова в поста си.

По думите на дамата в рейса е имало към 30 индивида, които са пътували за селата.

" Искат и маски, но апелирам ви се ние колкото да дишаме, единствено маските ни липсваха. А на какво от горната страна подвигнаха отново цените на билетите? ", прибавя още тя и загатва в края на обявата си, че не се оплаква, а единствено споделя мнението си.

За различен чудноват случай споделя и Петя Колева. Когато тя е употребила градския превоз климатикът е духал топло, а не студено.

" Ами оня ден контрольорката беше пуснала климатика в номер 36. Но очевидно беше негоден и духаше топло. Качих се на спирката на " Саното ", дамата се усети да го спре малко преди спирката на Пето. Само дето не умряхме. "

Задължение на превозвачите е, че би трябвало да пуснат климатици в адските жеги, а в случай че те не работят - следва да се поправят. Това обаче не се случва, научихме от обявата на Миглена.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР