Високите и тежки SUV модели се нуждаят от подходящи гуми

...
Високите и тежки SUV модели се нуждаят от подходящи гуми
Коментари Харесай

Защо гумите са толкова важни за SUV-тата?

Високите и тежки SUV модели се нуждаят от подобаващи гуми както за лятото по този начин и за зимата. Тези модели нормално употребяват гуми с друга каучукова примес и по-здрави материали спрямо гумите за леките коли.

Висококачествените SUV гуми се открояват при всички сюжети на шофиране. Първокласните гуми са тихи при положителни условия, т.е. на сухи и прави асфалтови пътища. На мокри или заледени пътища можете да усетите разликата при ръководството на гуми с по-високо и по-ниско качество. В рискови обстановки, като да вземем за пример ненадейно прекъсване или спешна промяна на лентата за придвижване, разликата е голяма.
По-високо налягане в гумите за SUV
Шофьорите на SUV-та могат сами да повлияят на сигурността при шофиране като постоянно ревизират налягането в гумите си. Добре е да ревизирате управлението на автомобила за целесъобразното от производителя равнище на налягане в гумите. Шофьорите, които са привикнали с леки коли е допустимо да оставят прекомерно ниско налягане в гумите, когато сменят автомобила си с SUV модел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР