Високата цена е най-често изтъкваният проблем от анкетиранитеПиратството на съдържание

...
Високата цена е най-често изтъкваният проблем от анкетиранитеПиратството на съдържание
Коментари Харесай

90% от интернет потребителите пиратстват

Високата цена е най-често изтъкваният проблем от интервюираните

Пиратството на наличие от интернет остава всеобщо събитие (снимка: CCO Public Domain)

П о-голяма част от потребителите на интернет не престават да употребяват пиратско наличие, сочи изследване на компанията за сигурност Eset. Едва 9% от хората настояват , че постоянно заплащат лицензни такси за наличие от мрежата.

Три четвърти (75%) от потребителите на интернет заобикалят легалното наличие поради високата му цена. Като минус се акцентира и непълният подбор – всеки трети (34%) интервюиран е показал това.
още по тематиката
Приблизително 16% от респондентитте споделят, че системата за заплащане е неуместна. И най-после, една четвърт от интернет потребителите отхвърлят да заплащат лицензни такси по идеологически аргументи.

Проучването разкрива и какво пиратско наличие най-често се употребява от интернет потребителите. 52% от интервюираните теглят „ хакнати ” игри. Около 43% гледат нелицензирани филми и телевизионни излъчвания, а 34% слушат музика от незаконни услуги.

Около 19% от интервюираните признават, че конфигурират пиратски стратегии. Около 14% от интернет потребителите пък смъкват пиратски книги. На този декор, единствено 9% постоянно заплащат за наличие, твърди изследването.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР