Високата популярност на игровата мишка G502 подтикна швейцарската компания Logitech

...
Високата популярност на игровата мишка G502 подтикна швейцарската компания Logitech
Коментари Харесай

Logitech анонсира геймърската мишка G502 HERO

Високата известност на игровата мишка G502 подтикна швейцарската компания Logitech да пусне актуализирана версия на „гризача“, наречена G502 HERO. В основата на манипулатора стои фирмения оптичен датчик HERO (High Efficiency Rated Optical), резолюцията на който може да се контролира в диапазона от 100 до 16 хиляди DPI.
Logitech G502 HERO изцяло наследява дизайна на предшественика си и се характеризира с размери от 132 x 75 x 40 мм при тегло 121 грама (без кабела). При това има опция за балансиране на тежестта на мишката по усет благодарение на пет тежести по 3,6 година

Манипулаторът разполага с 11 програмируеми бутона, памет за предпазване на пет потребителски профила и LED-подсветката LightSync RGB. Левият и десният бутон употребяват ключовете Omron с запас от над 50 милиона натискания.



За свързване към компютъра се употребява USB интерфейса с периодичност на освежаване от 1000 Hz. Дължината на кабела в оплетка е 2,1 метра. Управлението на всички параметри на „гризача“ е допустимо благодарение на приложението Logitech Gaming Software.

По рафтовете На магазините, игровата мишка Logitech G502 HERO ще се появи идващия месец на целесъобразната цена от 80 $.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР