Висока активност пред секциите, където гласуват живеещите в сливенския квартал

...
Висока активност пред секциите, където гласуват живеещите в сливенския квартал
Коментари Харесай

Висока активност на вота в сливенския квартал Надежда

Висока интензивност пред секциите, където гласоподават живеещите в сливенския квартал „ Надежда “. Сериозно напрежение няма. Изчакването пред секциите е не повече от 15 минути.

В главно учебно заведение „ Братя Миладинови “ гласоподават живеещите в сливенския квартал „ Надежда “. Разкрити са осем секционни комисии. Желаещите да упражнят правото си на глас изчакват отвън учебното заведение. На моменти дистанцията сред хората се нарушава. Полиция и жандармерия следи за спазването на противоепидемичните ограничения.

Създадена е прецизна организация за влизане в постройката на учебното заведение. Пред всяка една от осемте секции има най-вече по трима изчакващи да гласоподават.

Проблеми до следобедните часове в осемте секционни комисии няма. Опасенията на членовете от секционните комисии, че ще се получи скупчване се останали напразни.

За малко в учебно заведение „ Братя Миладинови “ се увеличи напрежението. Представител на една от партиите оспори разположението на машината в една от секциите. Той упрекна ръководителя на комисията, че тайната на вота на гласуващите с машина е нарушена.

Общият брой на имащите право на глас в област Сливен е 172 169.

Автор: Румяна Стефанова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР