Вискотехнологичен робот показан на руски форум се оказва мъж в

...
Вискотехнологичен робот показан на руски форум се оказва мъж в
Коментари Харесай

Високотехнологичен робот се оказа мъж в костюм

Вискотехнологичен робот показан на съветски конгрес се оказва мъж в костюм, а държавна съветска телевизия хвали "модерната " технология макар фотоси, които разкриват артист в костюма, оповестява "Гардиън ", цитира news.bg.

"Русия-24 " хвали "андроида " при отразяване на юношески конгрес, отдаден на роботиката и разяснява, че "роботът Борис към този момент се е научил да танцува и то не е толкоз неприятно ".

Блогъри се усъмняват и на съветския уеб страница TJournal изброяват въпроси за работата на робота: "Къде са външните датчици на Борис? Защо роботът прави толкоз доста "ненужни придвижвания ", до момента в който танцува? И за какво роботът наподобява по този начин, като че ли човек комфортно би влезнал вътре в него? "

По-късно фотоси на "робота ", оповестен в обществените медии, демонстрираха доста забележимото деколте на лицето в костюма. Борис се оказва костюм с името "Альоша роботът ".

Костюмът за 3 000 паунда е оборудван с екран за таблети и микрофони и основава "почти цялостната заблуда, че пред вас стои същински робот ". Снимка, оповестена от MBKh Media, учредена от съперника на Путин Михаил Ходорковски, демонстрира и самият артист в костюма.

Вот вам тот самый «современный робот» — эксклюзивное фото подготовки к молодежному форуму Путина в Ярославле.

Фото: «МБХ медиа» pic.twitter.com/M9BorrYTNS
— МБХ Медиа (@MBKhMedia) 12 декември 2018 година
Организаторите на софтуерния конгрес "Пройектория ", който се организира всяка година за "бъдещите интелектуални водачи на Русия ", не са се опитвали да показват робота като същински, оповестява уеб сайтът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР