Вискотехнологичен робот показан на руски форум се оказва мъж в

...
Вискотехнологичен робот показан на руски форум се оказва мъж в
Коментари Харесай

Вискотехнологичен робот показан на руски форум се оказва мъж в костюм

Вискотехнологичен робот показан на съветски конгрес се оказва мъж в костюм , а държавна съветска телевизия хвали " модерната " технология макар фотоси, които разкриват артист в костюма, оповестява " Гардиън ".

" Русия-24 " хвали " андроида " при отразяване на юношески конгрес, отдаден на роботиката и разяснява, че " роботът Борис към този момент се е научил да танцува и то не е толкоз неприятно ".

Блогъри се усъмняват и на съветския уеб страница TJournal изброяват въпроси за работата на робота: " Къде са външните датчици на Борис? Защо роботът прави толкоз доста " ненужни придвижвания ", до момента в който танцува? И за какво роботът наподобява по този начин, като че ли човек комфортно би влезнал вътре в него? "

По-късно фотоси на " робота ", оповестен в обществените медии, демонстрираха доста забележимото деколте на лицето в костюма. Борис се оказва костюм с името " Альоша роботът " .



Костюмът за 3 000 паунда е оборудван с екран за таблети и микрофони и основава " съвсем цялостната заблуда, че пред вас стои същински робот ". Снимка, оповестена от MBKh Media, учредена от съперника на Путин Михаил Ходорковски, демонстрира и самият артист в костюма.

Организаторите на софтуерния конгрес " Пройектория " , който се организира всяка година за " бъдещите интелектуални водачи на Русия ", не са се опитвали да показват робота като същински , оповестява уеб сайтът.

Вот вам тот самый «современный робот» — эксклюзивное фото подготовки к молодежному форуму Путина в Ярославле.

Фото: «МБХ медиа» pic.twitter.com/M9BorrYTNS
— МБХ Медиа (@MBKhMedia) December 12, 2018
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР