Visa, глобален партньор на Зимните олимпийски и параолимпийски игри в

...
Visa, глобален партньор на Зимните олимпийски и параолимпийски игри в
Коментари Харесай

Visa пуска три вида нови аксесоари за безконтактни плащания на Олимпиадата

Visa, световен сътрудник на Зимните олимпийски и параолимпийски игри в Пьонгчанг, които започват през днешния ден, пусна в приложимост три типа аксесоари за безконтактни разплащания по време на Олимпиадата - стикер, значка и ръкавици. Устройствата, обединяване под марката Visa Lotte Card, са първите по рода си аксесоари, които компанията пуска особено за Зимната олимпиада 2018.

 1

Аксесоарите за безконтактни разплащания от Visa и Lotte Card са снабдени с вграден чип с опция за авансово зареждане с избрана сума, което обезпечава на посетителите същото равнище на улеснение и сигурност, каквото подсигурява и заплащането с елементарна карта. Oт старта на Олимпиадата посетителите могат да заплащат за покупките си единствено с едно приближаване на аксесоарите до безконтактните POS терминали на Visa.

Разплащанията с аксесоарите ще бъдат вероятни на всички места, където се организират надпревари от Олимпийските игри, както и в формалните представителни магазини на Олимпиадата. Освен в Корея, те ще могат да се употребяват при заплащане на всички POS терминали в света, които работят с технологията EMV NFC.

 2

„ Изключително съм разчувствуван да показва тази новаторска технология за безконтактни разплащания, основана в облекчение на посетителите на Олимпиадата, които не разполагат с стандартни пластики Visa. Непрекъснато се стремим да осигуряваме сигурна и комфортна среда за разплащания посредством новаторски технологии, " разяснява Йън Джеймисън, шеф на Visa за Корея.

„ Очаква се новаторските устройства за разплащане на Visa да изиграят основна роля в триумфа на Олимпиадата във връзка с осведомителните и информационни технологии. За посетителите това ще бъде ново преживяване, каквото не са виждали досега “, съобщи от своя страна Хе-беом Ли, ръководител на организационния комитет на Олимпийските игри в Пьонгчанг 2018.

 3

По време на самата Олимпиада аксесоарите Visa Lotte Card ще се оферират на автоматите в супермаркетите в Гангньо Олимпик Парк и на площад „ Пьонгчанг Олимпик “. Oт вендинг машините на Visa гостите ще могат да закупят Visa Lotte Card стикери, заредени със 30 000 южнокорейски вона (23,40 евро), 50 000 вона (39 евро), 100 000 вона (78 евро) или 200 000 вона (156 евро). Значките и ръкавиците ще се оферират заредени със суми в размер на 30 000 южнокорейски вона (23,40 евро) и 50 000 южнокорейски вона (39 евро).
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР