Visa, глобален партньор на Зимните олимпийски и параолимпийски игри 2018,

...
Visa, глобален партньор на Зимните олимпийски и параолимпийски игри 2018,
Коментари Харесай

Visa осигурява удобни разплащания на Олимпийските игри в Пьонгчанг с безконтактни аксесоари


Visa, световен сътрудник на Зимните олимпийски и параолимпийски игри 2018, които се откриват през днешния ден в южнокорейския град Пьонгчанг, пусна в приложимост три типа аксесоари за безконтактни разплащания по време на Олимпиадата. Устройствата Visa Lotte Card - стикер, значка и ръкавици, са първите по рода си налични аксесоари, които могат да се употребяват в границите на Зимната олимпиада 2018.

Аксесоарите за безконтактни разплащания от Visa и Lotte Card са снабдени с вграден чип с опция за авансово зареждане с избрана сума, което обезпечава на посетителите същото равнище на улеснение и сигурност, каквото подсигурява и заплащането с елементарна карта. Oт старта на Олимпиадата посетителите могат да заплащат за покупките си бързо, елементарно и несъмнено, единствено с едно приближаване на аксесоарите до безконтактните POS терминали на Visa, откакто са ги закачили на телефона си, закрепили на дрехата си или го носят на ръцете си.

Разплащанията с аксесоарите ще бъдат вероятни на всички места, където се организират надпревари от Олимпийските игри, както и в формалните представителни магазини на Олимпиадата. Освен в Корея, те ще могат да се употребяват при заплащане на всички POS терминали в света, които работят с технологията EMV NFC.

„ Изключително съм разчувствуван да показва тази новаторска технология за безконтактни разплащания, основана в облекчение на посетителите на Олимпиадата, които не разполагат с стандартни пластики Visa. Непрекъснато се стремим да осигуряваме сигурна и комфортна среда за разплащания посредством новаторски технологии, " сподели Йън Джеймисън, шеф на Visa за Корея.

„ Очаква се новаторските устройства за разплащане на Visa да изиграят основна роля в триумфа на Олимпиадата във връзка с осведомителните и информационни технологии. За посетителите това ще бъде ново преживяване, каквото не са виждали досега “, сподели Хе-беом Ли, ръководител на организационния комитет на Олимпийските игри в Пьонгчанг 2018.

По време на самата Олимпиада, аксесоарите Visa Lotte Card ще се оферират на автоматите в супермаркетите в Гангньо Олимпик Парк и на площад „ Пьонгчанг Олимпик “. Oт вендинг машините на Visa гостите ще могат да закупят Visa Lotte Card стикери, заредени със 30 000 южнокорейски вона (23,40 евро), 50 000 вона (39 евро), 100 000 вона (78 евро) или 200 000 вона (156 евро). Значките и ръкавиците ще се оферират заредени със суми в размер на 30 000 южнокорейски вона (23,40 евро) и 50 000 южнокорейски вона (39 евро).

Като формален сътрудник на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг 2018, Visa има изключителни права за маркетингови и промоционални интензивности в категорията „ Платежни услуги “ и е единствената карта, която се приема за закупуване на публични артикули с логото на Олимпиадата, билети, храна и питиета на всички места, където се организират надпревари в границите на игрите. Чрез новите предплатени устройства за безконтактни заплащания Visa се надява да реализира същински „ безкартови Олимпийски игри ". Очаква се новаторските аксесоари доста да улеснят посетителите и да се погрижат за по-сигурна среда на разплащанията.

Организационният комитет на Зимните олимпийски и параолимпийски игри в Пьонгчанг 2018 е хазаин на 23-тото издание на Зимните олимпийски игри от 9 до 25 февруари 2018 година Близо 95 страни и 3 000 спортисти ще вземат присъединяване в първата Олимпиада в Азия от 20 години насам. Седем спорта и общо 15 дисциплини са включени в формалната стратегия. Зимните параолимпийски игри Пьонгчанг 2018 ще се проведат сред 9 и 18 март 2018 година Очаква се да се включат близо 670 спортисти от 50 страни. В програмата им участват шест спортни дисциплини.

Visa Inc. е световна платежна софтуерна компания, която свързва потребителите, бизнеса, финансовите институции и държавните управления допълнително от 200 страни и територии, с бързи, сигурни и надеждни електронни разплащания. Ние сме оператор на една от най-модерните мрежи в света за обработка на данни – VisaNet, - която е в положение да ръководи над 65 000 известия за транзакции в секунда, като в това време пази потребителите от машинация и подсигурява разплащанията за търговците. Visa не е банка и не издава карти, не дава заеми и не дефинира лихвите и таксите за потребителите. Иновациите на Visa обаче дават опция нейните клиенти от финансовите институции да предложат на потребителите по-голям избор: неотложно заплащане с дебитна карта, бъдещо разплащане с предплатена карта или забавено разплащане с кредитни артикули.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР