„Само защото си черен, не означава, че си такъв“: Бял клиент заплашва с насилие, нарича служителката на Dollar General с думата N, след като тя според съобщенията влиза в магазина при затваряне

...
Вирусно видео показва жена заплашва чернокожа служителка и я нарича
Коментари Харесай

Вирусно видео показва жена заплашва чернокожа служителка и я нарича с думата N по време на разгорещен спор в магазин Dollar General Store.

Жената, която изглежда бяла, се кара със служителя до касата. Не е ясно какво е предизвикало конфронтацията, но надписът на видеото казва, че жената е влязла в магазина няколко минути преди затварянето.

„Само защото сте черен, не означава, че сте такъв. Майната ти“, каза жената, преди многократно да я нарече кучка.

В един момент от видеото жената иска да говори с ръководителя си и служителят казва, че тя е помощник-управител в магазина.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ТУК.

„Ако не ми дадете името на управителя, ще го получа утре ”, каза жената.

„Можете”, отговори служителят.

„О, да. Какво е твоето шибано име, ку**, каза жената.

„Куини“, каза служителят.

„Това не е твоето шибано царство име — каза жената. Тя продължи да настоява служителят да позвъни на касата за хранителните й стоки, но беше отхвърлена поради поведението си.

Видеото показва как жената продължава да използва нецензурен език и да хвърля артикули зад касата. След това тя бутна количката си настрани и се приближи до служителя лице в лице.

„Трябва да ти отбият проклетото лице“, каза жената, изкрещявайки в лицето на служителя.

„Направи го. Това е всичко, което трябва да направите“, отговаря служителят, докато двамата продължават да хвърлят думи.

„Напръснете го вместо мен. Докосни ме, бейби“, смели жената служителят. „Всичко, което трябва да направиш, е да ме удариш.“

„Какво ще правиш?“ попита жената, като вдигна ръка.

Когато разбра, че я записват, жената се успокои, като каза, че не иска да отиде в затвора. Тя каза, че ще се върне на следващия ден и че служителят ще бъде „в беда“.

„Благословена нощ, любов“, каза служителят, докато я насочваше към вратата. В този момент жената нарече служителката с думата N, преди да излезе от заведението.

След това служителят затвори плъзгащата се врата пред лицето на жената.

Хората в коментарите подкрепи търпението на служителката и каза, че тя се е справила перфектно със ситуацията. Други хора нарекоха жената „Карън“.

„Това момиче има нужда от повишение и платен отпуск“, каза един потребител.

Друг се включи: „Помощник-мениджърът се справи добре с тази ситуация.”

Видеоклипът, публикуван на @nailsalon_comedy.us, има почти 300 000 гледания досега.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР