Вирусната атака не поразява само респираторната система, алармират специалисти, а

...
Вирусната атака не поразява само респираторната система, алармират специалисти, а
Коментари Харесай

Вирусите ни разяждат отвътре

Вирусната офанзива не поразява единствено респираторната система, сигнализират експерти, а безусловно ни разяжда от вътрешната страна. Веднъж попаднали в организма, болестотворните частици предизвикват редица пакости, измежду които остри възпалителни процеси с тежки последици. Неочаквано един от най-засегнатите органи е директно виновният за оцеляването ни – сърцето.

Погубват сърцето

Проникнали най-често през дихателната система, вирусите са в положение по този начин да препрограмират тялото ни, че да го докарат до самоизтребление. В желанието си да се пребори с вредителя организмът „ подклажда “ възпаления в разнообразни елементи на тялото – най-опасните измежду които са сърцето и кръвоносните съдове. А в случай че не се вземат навременни ограничения, усложнената обстановка може да докара до съдбовни последици.

Удържа възпалението

 Съзрели пагубния резултат на дебнещите ни зад всеки ъгъл агресори, учени разкрили първа помощ за сърцето и кръвоносните съдове. Облягайки се на знанието, че възпалението изисква да се пипа с кадифена ръкавица, те получили подобаващото решение не от фармацията, а от природата – масло от антарктическите животинки крил. Известно като най-силния антиоксидант, неговите противовъзпалителни резултати са от дълго време потвърдени на най-високо здравно ниво – посредством клинични изследвания. У нас специфичното вещество е познато с името Visilife (Висилайф Омега Крил Ойл).

2100 пъти по-мощен от витамин С

 Проверявайки антивъзпалителните му качества, от проучванията проличало, че то е в положение за 30 дни да понижи възпалението с цели 30% и то с банкет единствено на 1 капсула на ден. Постижението му го слага измежду най-важните естествени средства, нужни за поддържане естествената работа на сърцето и кръвоносните съдове, изключително когато те се намират в изключително състояние. Дори освен това – невероятното масло във Visilife е с 2100 пъти по-мощен антиоксидант от „ краля на витамините “ – витамин С – с помощта на което съумява с лекост да прочиства тялото от токсините и циркулиращите токсини. По този метод Visilife пази незаменимия за съществуването ни орган незасегнат и тялото има нужната му поддръжка, с цел да се оправи с заплахата.

Сваля холестерола с 30%

Силата си Visilife дължи на цялостното подобие сред съдържащите се в него омега-3 мастни киселини и тези в човешкото тяло, което му обезпечава 50% по-добро асимилиране и двойно по-бърз резултат. Затова и не е инцидентно, че той намалява холестерола с цели 30% единствено за 3 месеца, като в същото време вкарва „ неприятния “ и „ положителния “ холестерол в оптимални граници. Подпомага контрола на кръвното налягане, урегулира сърдечния темп и усъвършенства положението на кръвоносните съдове. А като бонус идва и позитивния му резултат върху паметта и зрението, за които той се явява незаменима „ храна “.

Световно самопризнание

„ Най-добър артикул “ е първият приз, с който още през 2010 година влиятелният конгрес „ Nutrition & Santé” („ Храна и Здраве”) отличи неповторимите качества на маслото от крил във . Не закъснява и признанието оттатък океана, което идва от най-авторитетната здравна организация в Канада – Health Canada (Министерство на здравеопазването). А ето какво споделя за него и столичният кардиолог с над 25-годишна процедура – доктор Анастас Стойков: „ Изследванията са безапелационни, че от всички омега-3 хранителни добавки Visilife дава най-хубави резултати “.

Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР