Вирусът вече не болест, а политика. От една извънредна ситуация

...
Вирусът вече не болест, а политика. От една извънредна ситуация
Коментари Харесай

Политолог: България видимо няма план! Вирусът вече не болест, а политика

Вирусът към този момент не болест, а политика. От една изключителна обстановка ще преминем в предизборна конюнктура. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия политологът Първан Симионов.

По думите на политолога Стоойчо Стойчев в общи линии българинът мисли за политиката извънредно битово, само че по този начин мислят и политиците у нас. "Не считам, че има някакво ужасно обществено напрежение в хората, магазините и строителните хипермаркети са цялостни с хора, които пазарят ", съобщи още той.

Симеонов бе на мнение, че Борисов през вчерашния ден е посочил кой е шефът. "Има хейтърство у нас, само че то е основно в обществените медии, само че те не са представителни. Преобладава лоялността към ограниченията. България няма по какъв начин да се отдели от света. Няма по какъв начин нашата промишленост да се отдели от международната. Мисля, че Борисов ще се опита да мине в предизборната обстановка, само че зависи какъв брой ще е дълбока икономическата рецесия. Надеждата им е да мине в тази предизборна конюнктура, тъй като хората тогава поясняват всичко като реклама. Тепърва стартира това ", безапелационен бе той.

Политолог: В България очевидно би трябвало да си военачалник, с цел да те вземат насериозно

На въпрос какъв брой е потърпевша парламентарната република, Стойчев съобщи, че изобщо не е. "Всичко става пред хората. Активното поданство стана кресливо. Рефрен на опозицията е за корупцията и те го повтарят даже и в този момент ", добави политологът.

"България очевидно няма проект. Прогнозираме от през днешния ден за през днешния ден. Вярно е и по света е проба - неточност, само че остава чувството за един безпорядък ", счита още Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР