Вирусът още не е "изгризал" бюджетния излишъкПри отчитането на внушителен

...
Вирусът още не е "изгризал" бюджетния излишъкПри отчитането на внушителен
Коментари Харесай

В новия брой на вестник БАНКЕРЪ четете:

Вирусът още не е "изгризал " бюджетния остатък

При отчитането на величествен остатък в хазната е разумно да изникват въпросителни към успеваемостта на антикризисните държавни ограничения и щедростта на страната към закъсалите компании и жители.

Морковът и тоягата в банковите тласъци

Почти всички ограничения на държавното управление против икономическия потрес са в ход. Остава обаче натрапчивото усещане, че ползата към тях не е доста огромен. Това важи както за схемата "60/40 ", по този начин и за тласъците, създадени от банките.

Сбогом, Г-7, здравей, Г-10 или 11

Доналд Тръмп реши да отсрочи срещата на Г-7 за септември и да разшири формата й, като предложения Русия и други страни. На процедура новото обединяване би възприело характерността на формат "всички без Китай ".

Бетонджии точат зъби за парк "Бачиново "

Подготвя се застрояването на тенискортовете в благоевградския парк. Столът на кмета Румен Томов все по-силно се клати, тъй че за какво да не форсира осъществяването на "ангажиментите " си към хората, с чиято помощ се докопа до заветния пост предходната година?

Кой ще освети "тъмната стая " на съда?

Частният арбитър реализатор у нас се държи като нарушител, част от правораздаването е приватизирано, разяснява пред БАНКЕРЪ Ивайло Илиев от Сдружението на пострадалите от частните правосъдни реализатори и правосъдната система "Солидарност ".

Премиерът работи на правилото "Успехът е мой, неуспехът е общ "

Докато негласуващите в България са болшинство, статуквото и политическото парцелиране ще пребъдат, сподели пред БАНКЕР Цветан Цветанов, някогашен ръководител на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията.

Акробатичните номера на Ангелкова нямат край

Оцеляването на министърката на туризма в ръководството на страната макар десетките пакости, които съумя да сътвори в последните месеци, аргументирани като блян да "подпомогне " полузатрития от епидемията туризъм, си е напряко виртуозно.

България е страна с мултинационални вложители

Икономическите ни ограничения бяха най-хубавите в района и едни от най-хубавите в света. Мярката 60/40 е прелестна. Отпускаме и грантове за микрофирмите – 3000-4000 лв., посочи през БАНКЕРЪ Лъчезар Борисов, зам.-министър на стопанската система..
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР