Вирусът не е свършил още. Надявам се, че с мерките

...
Вирусът не е свършил още. Надявам се, че с мерките
Коментари Харесай

Борисов: Между две теории за коронавируса, аз карах точно по средата

" Вирусът не е приключил още. Надявам се, че с ограниченията и дисциплината и ясната тактика, самите хора усвоиха разпоредбите, това е значимо да продължи. Вирусът витае, в разнообразни страни има пикове, като нашите съседи, да вземем за пример ". Това сподели по Българска национална телевизия министър председателят Бойко Борисов.
" Имаше доктрина, че е по-правилно да пуснем вируса. Ето какво сподели основният епидемиолог на Швеция: Сгреших съдбовно. Призна, че се е объркал с предлагането да не се постановат рестрикции поради ковид и че поради неговото решение, доста хора са умрели ", сподели Борисов.
Спазвайки и затискайки бързо клъстерите, които се показваха и бързо отпускайки местата, където можеше, излязохме и първи от строгите ограничения, разяснява министър председателят. Няма учебник и литература, по която да извадиш и да кажеш за COVID-19 правилото е - няма такова предписание.
" Издъниха се най-големите страни, измряха им хората - Англия, Съединени американски щати, Русия, издъниха се. Ние първи си направихме дрехи, маски, очила, лекарството, което споделят, че в болница приложено прави най-хубава работа.
Първо дружно с Италия правихме плазма. Затова имаме и толкоз доста излекувани ", разяснява Борисов. Затова, че през днешния ден объркаха данните на Националния информативен уебсайт, Борисов сподели, че уеб сайтът на СЗО е блокирал през днешния ден. " Спасихме живота и хората, в този момент продължаваме с работа напред.. „ Брутен вътрешен артикул се прави с работа, а не с лежане. От рецесията излязохме по-бедни, само че здрави. Ние сме в 5-те с минимум инфектирани в света. И огромните страни смъкнаха ДДС-то. Гърция също видяха от нас. За книгите ми беше фантазия от дълго време ”, сподели още Борисов.
„ Ние първи си направихме облеклата, маските, очилата и лекарството, което споделят, че приложено в болница, прави най-хубава работа. Заедно с италианците, започнахме да вършим плазмата първо. Вирусът не е надвит, нищо не е свършило.
Надявам се, че с ограниченията, дисциплината, към този момент ясната стратегия, това, че самите хора усвоиха разпоредбите: отдалеченост, стерилизация, внимание - това е извънредно значимо да продължи. Имаме по сред 20 и 30 случая всеки ден “, добави той.
Той напомни, че ограниченията в България са били първи и най-навременни.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 5 юни
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР