Вирусът е тук и не се интересува от това кой

...
Вирусът е тук и не се интересува от това кой
Коментари Харесай

5 идеи: как да празнуваме Великден по време на коронавиурс

Вирусът е тук и не се интересува от това кой ден е, коя дата е или кой празник е. Той няма почивен ден, само че това не значи, че страхът би трябвало да ни завладее напълно и по никакъв метод не трябва да означаваме светлите празници, които ни предстоят.

Естествено, преди всичко би трябвало да послушаме препоръките да не пътуваме, да не се събираме, а да останем у дома и да отбележим празника по-скормно и по-смирено, единствено с хората, с които живеем. Но изолацията не значи, че безусловно ще прекараме печален Великден.

Дори противоположното - с няколко хитринки можем да го превърнем в развлечение и сближение на цялото семейство! Ето по какъв начин:
5 хрумвания: по какъв начин да честваме Великден по време на коронавиурс 5 фотоси  5 хрумвания: по какъв начин да честваме Великден по време на коронавиурс  5 хрумвания: по какъв начин да честваме Великден по време на коронавиурс  5 хрумвания: по какъв начин да честваме Великден по време на коронавиурс  5 хрумвания: по какъв начин да честваме Великден по време на коронавиурс
 великден Istock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР