Вирус повали халфа на Левски Мартин Райнов. Това бе причината

...
Вирус повали халфа на Левски Мартин Райнов. Това бе причината
Коментари Харесай

Двама от Левски притесниха Петър Хубчев

Вирус повали халфа на Левски Мартин Райнов. Това бе повода той да не вземе присъединяване във вчерашното занятие на “сините” и да увисне за семейството на Локомотив Пловдив.

Халфът минава за любим на Петър Хубчев и е неизменим титуляр от началото на сезона. Треньорът го пускаше както в халфовата линия, по този начин и като централен бранител в избрани дуели. Райнов е започвал като титуляр във всички мачове на Левски от началото на сезона, като единствено един път е бил сменен - в реванша с Ружомберок. Тогава напусна в 79-ата минута на дуела, когато всичко в общия конфликт бе решено, напомня "Тема спорт ".

Райнов бе притеглен в Левски при започване на годината от Берое. Първият му полусезон със синята фланелка не бе доста сполучлив. Дори в края на предходната акция той се застоя на аварийна пейка за сметка на младока Илия Юруков. В момента обаче Райнов е първи избор на треньорския щаб. Мартин има 26 дуела във всички шампионати за Левски, само че към момента не е съумял да се разпише.

Притеснително за “сините” е, че във вчерашното занятие на омекотен режим се готвеше и капитана Живко Миланов. От клуба не изясниха какво тъкмо е положението му, само че показаха вяра да е подготвен за уикенда. На тренировката не се появи и вратарят Николай Михайлов, само че за момента той е твърда запаса от началото на сезона.

Хубчев няма да разчита и на други двама съществени играчи за конфликта с Локо Пловдив на 24 август. Това са Хали Тиам и Станислав Костов. Сенегалският отбранителен халф получи контузия по време на реванша против АЕК Ларнака. По проект той би трябвало да възобнови занивания със съотборниците си в края на седмицата. Желанието на треньорите е той да бъде на линия за дербито с ЦСКА-София на 1 септември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР