Виртуозният цигулар Дейвид Гарет вече изнесе два грандиозни концерта в

...
Виртуозният цигулар Дейвид Гарет вече изнесе два грандиозни концерта в
Коментари Харесай

Дейвид Гарет идва в София за концерт

Виртуозният цигулар Дейвид Гарет към този момент изнесе два грандиозни концерта в Sala Palatului, Букурещ, на 13 и 14 септември. Те са първите от възобновеното му международно турне " EXPLOSIVE – LIVE ” след дълга пауза, в която се възстановяваше, а идната дата е предстоящият с свръхестествен интерес лайв в столичната зала " Арена Армеец ” на 29 септември от 19 часа.

В румънската столица Цигуларят на дявола, както е прочут по целия свят Дейвид Гарет, бе във фантастична форма на сцената - той се появи изцяло здрав, свирещ с лекост и предпочитание, а виртуозните му осъществявания покориха румънската аудитория.

Както в Букурещ, по този начин и в София звездата даде обещание да подари на хилядите си фенове една незабравима музикална разходка през всички жанрове. Той ловко миксира музикалните стилове като предлага истински нови версии на емблематични рок класики.

Под интерпретацията на магическата му цигулка пък класическата музика заживява нов живот и потвърждава образно, че обичаните от старите генерации типичен композиции могат да бъдат налични и провокиращи и за най-младите.

„ За мен е вдъхновяващо да отстранявам стиловите граници и да сплотявам поколенията със силата на хубавата музика “, споделя Дейвид Гарет своята задача пред публиката.

Усмивки ще провокират закачките с бенда, а в най-емоционалните ще провокира даже сълзи моментът, в който Дейвид Гарет ще се разноски сред редовете, с цел да нашепва с цигулката си нежни трели на феновете си, в символ на благодарност за поддръжката и любовта.

Последни билети за концерта на Дейвид Гарет в зала „ Арена Армеец ” могат да бъдат открити в мрежата на Eventim и онлайн на цени от сред 65 лева и 185 лева Организатор на шоуто в София е АРТ БГ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР