Виртуозният цигулар Дейвид Гарет отмени концерта си в София по

...
Виртуозният цигулар Дейвид Гарет отмени концерта си в София по
Коментари Харесай

Дейвид Гарет отлага концерта в НДК по болест

Виртуозният цигулар Дейвид Гарет анулира концерта си в София по здравословни аргументи – той трябваше да свири у нас тази неделя, 4 февруари, като зала 1 на НДК бе изцяло разпродадена още преди месец. Музикантът страда от остра дискова херния и не е в положение да излиза на сцената.

Първото канселирано шоу на секссимвола с германско-американски корени беше тази неделя, 28 януари, в Il Teatro Regio в Парма, като с изключение на в София краткотрайно ощетена ще бъде и публиката в Грац, Люцерн, Киев, Хановер, Хамбург, Дюселдорф и Баден Баден.

„ Скъпи другари, извънредно доста скърбя, че не мога да изсвирвам на тези концерти. Заедно с моя екип ще създадем всичко допустимо за по-бързото ми възобновяване, тъй че да ви посетя и да се срещнем скоро. Нямам самообладание това да се случи, тъй че очаквайте скоро вести от мен. Обичам ви! “, споделя Дейвид в послание към почитателите си.

Очаква се да бъде оповестена нова дата за концерта на Дейвид Гарет и Жулиен Куентин в София, на който те ще показват класическата си стратегия, включваща творби на Чайковски, Цезар Франк, Сарасате, Дворжак, Виторио Монти и други Веднага след оповестяване на новата дата, ще бъде обявен редът за връщането на билетите за тези, които не могат да я посетят, оповестяват уредниците от „ БГ Саунд Стейдж “.

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР