Виртуозните пианисти Хасан и Ибрахим ще отпразнуват два пъти 18-ия

...
Виртуозните пианисти Хасан и Ибрахим ще отпразнуват два пъти 18-ия
Коментари Харесай

Хасан и Ибрахим два пъти празнуват рождения си ден

Виртуозните пианисти Хасан и Ибрахим ще отпразнуват два пъти 18-ия си рожден ден. Това описа техният татко Денис Игнатов. Близнаците от Шумен през днешния ден навършват 18 години и се приготвят за забава.

„ Празненството ще бъде непретенциозно, тъй като момчетата не обичат огромни и шумни компании. Ще бъдат дружно с техните сестри близначки, а както постоянно, в дома ни ще има музика и положително въодушевление “, показа пред вестника Игнатов.

Веселбата за достигнатото пълноправие ще има продължение и на следващия ден. „ Крисия и фамилията й ще ни гостуват и дружно ще отбележим празника, въпреки и ден по-късно. Крисия се прибира от София ден по-късно и по тази причина ще се съберем и на деня след рождения ден. Така че синовете ми ще имат двойно отбелязване на празника “, сподели още Игнатов.

След веселието идват и уговорките. На 19 декември Хасан и Ибрахим ще се включат в благотворителен концерт в столицата. Изявата е в поддръжка на дребния Ники, който има късмет да проходи, написа „ България Днес “.

Близнаците в никакъв случай не са отказвали да вземат участие в благотворителни мероприятия, без значение какъв брой натоварена е програмата им. До края на годината виртуозните пианисти имат планувани още няколко изяви, като приготвят и третия си независим албум.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР