Виртуозен кулинар с опит в най-престижните световни ресторанти влиза в

...
Виртуозен кулинар с опит в най-престижните световни ресторанти влиза в
Коментари Харесай

Виртуозен готвач е сред новите участници във Фермата

 Виртуозен кулинар с опит в най-престижните международни заведения за хранене влиза в новия сезон на " Фермата ", който започва тази есен по bTV. От 5 септември Chef Илиян Кустев ще смени атмосферата на личния си ресторант и на петзвездните хотели с настоящото предизвикателство на най-българското телевизионно риалити. Основната  тематика в него тази година е " Пътят на една фантазия " – претекст, който ще въодушеви фенове и участници да изпитат дружно волята си за смяна и силата на човешкия дух.

" Реших да вземам участие във " Фермата ", тъй като желая да схвана по какъв начин ще се оправи градското момче, т.е. аз, с това предизвикателство. Аз съм доста луда глава, правил съм доста неща. Не ме е боязън и от работата -  строил съм, доил съм. Но ми е забавно по какъв начин ще се държа душевен, какво ще построя… Естествено интересуват ме парите, с цел да изравня головата разлика и да се оправя с ресторанта. Той е моя отдавнашна фантазия, осъществена неотдавна и потопена от пандемията ", споделя Кустев.  

Кариерата на 43-годишния Илиян е забележителна - работил е в най-престижните европейски заведения за хранене и е постигнал съвсем всичко в необятния свят на кулинарията. В Лондон е част от екипа на Chef Джон Уилиямс в петзвездния " Ritz Hotel ", а в Париж твори един до друг с Chef Пиер Гание в ресторант с най-високото кулинарно отличие – три звезди Мишлен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР