Виртуозът на цигулката Васко Василев се раздели с косата си

...
Виртуозът на цигулката Васко Василев се раздели с косата си
Коментари Харесай

Васко Василев се обръсна нула номер заради медиците

Виртуозът на цигулката Васко Василев се раздели с косата си и се обръсна собственоръчно с машинка нула номер в ефир, видя HotArena.

Музикантът се снабди с новата си прическа онлайн в предаването „ Шоуто на Николаос Цитиридис ” по Би Ти Ви. Васко предложи на гологлавия водещ да дарят по 5000 лева за медиците в „ Пирогов ”, които се борят с ковид. Цигуларят сграбчи машинката за подкастряне и пред камерите собственоръчно обръсна главата си. Васко извърши желанието на водещия и си направи пънкарска прическа, оставяйки си върху главата си единствено малко коса.

„ Речено-сторено! Убеден съм, че това е най-смисленото подкастряне в живота ми, а също така беше и прелестно! ”, написа в обществените мрежи цигуларят и разгласява документ, потвърждаващ, че е направил дарението.

Извънредното състояние заварило Васко в дома му във Валенсия. От шест седмици музикантът прекарвал времето си затворен у дома. Запълвал го с всекидневно свирене и контакти с публиката си в интернет. „ За в този момент не излизам доста на балкона да изсвирвам, тъй като всички излизат и пеят, а аз не мога да се съпоставям с фламенко артистите и тази нация. Но те знаят, че съм тук, тъй като съм свирил доста фламенко с „ Чамбао ”, които са ми били на посетители. Така че съм в добра среда ”, показа Василев. Творецът сподели на Николаос и по какъв начин благодарение на кори за яйца е направил изолираност в жилището, с цел да може да свири, без да тормози съседите, написа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР