Виртуалните разходки с А1 Smart View предоставят на бизнес клиентите

...
Виртуалните разходки с А1 Smart View предоставят на бизнес клиентите
Коментари Харесай

11 милиона гледания привлекли виртуалните разходки с A1 Smart View

Виртуалните разходки с А1 Smart View дават на бизнес клиентите на А1 мощно маркетингово преимущество и спомагателни благоприятни условия за връзка с клиентите

Почти 11 милиона гледания са привлекли клиентите на услугата А1 Smart View посредством виртуалните разходки в техни обекти, направени и интегрирани от А1 в техните уеб страници и мобилни приложения. По този метод А1 дава на своите бизнес клиенти мощен маркетингов и информационен инструмент, с който те да се оправят с изменящата се среда, да се развиват и да реализират задачите си. Сега опцията за отдалечено показване на физическите обекти закупи още по-голяма значимост в изключителната обстановка - както за фирмите, по този начин и за техните клиенти.

Услугата A1 Smart View е подобаваща за дребни, междинни и огромни по мярка организации и компании, защото не изисква предварителни вложения и механически личен състав. Същевременно тя дава значими за бизнеса резултати, с цел да продължат своето сполучливо развиване в цифровия свят, съгласуван с изменящите се условия на своите консуматори и клиенти.

Благодарение на А1 Smart View всеки може да се запознае с разнообразието на международната флора и фауна, като посети онлайн Зоологическата градина в София. До момента тя е и най-популярната от виртуалните разходки, основани от екипа на А1, и е генерирала близо 500 хиляди гледания.

Особено внимание е привлякла също и виртуалната разходка на А1 за МБАЛ „ Вита “, която за по-малко от година е била забелязана близо 320 хиляди пъти, а Софийската математическа гимназия е била виртуално посетена над 200 хиляди пъти.

От стартирането на услугата Smart View през 2018 екипът на А1 е основал виртуални обиколки за редица свои клиенти. По този метод компанията е помогнала на доста организации и компании от разнородни браншове - от просветителни институции до компании, занимаващи се с хотелиерство и ресторантьорство - да показват по-добре своя бизнес благодарение на новите технологии. Само представителите на бранша на образованието, които са се възползвали от услугата, са привлекли над 2 милиона гледания. Сред просветителните институции, клиенти на A1 Smart View, са Техническият университет във Варна, Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, Финансово-стопанска гимназия – Монтана, 138-о СУЗИЕ „ Проф. Васил Златарски “ и други.

Услугата разрешава на хиляди консуматори да се „ разходят “ също и в културни институции като Националната библиотека „ Св. Св. Кирил и Методий “ и Драматично-куклен спектакъл „ Иван Радоев “ – Плевен.

А1 Smart View дава на бизнес организациите професионално снимана виртуална обиколка на техните физически обекти, панорамна фотография от въздуха, снимана с дрон, VR видео, слайдшоу видео и интерактивна навигация. Заснемането се прави от сертифициран от Гугъл професионален екип от фотографи, употребяващи най-голям клас фотографска техника.

Практически всеки бизнес, който има обекти, посещавани от клиенти, може да има съществени изгоди от консолидираното на Smart View в своя уеб страница или мобилно приложение. Проучване на Гугъл демонстрира, че броят на бизнесите, чието онлайн наличие включва виртуална разходка, продължава да нараства. Потребителите, преглеждащи информация за даден бизнес онлайн, в която е включена и виртуална разходка, е 2 пъти по-вероятно да се трансфорат в клиенти. А при евентуалните клиенти на възраст сред 18 и 35 години, това е 2,5 пъти по-вероятно.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР