Виртуални здравни асистенти, базирани на изкуствен интелект, могат да разтоварят

...
Виртуални здравни асистенти, базирани на изкуствен интелект, могат да разтоварят
Коментари Харесай

Виртуални асистенти в помощ на медицинския персонал и пациентите

Виртуални здравни асистенти, основани на изкуствен интелект, могат да разтоварят медицинския личен състав в лечебните заведения от административната тежест, осигурявайки им повече време до болните и да подкрепят пациентите в последващата грижа, когато бъдат изписани от болничното заведение.

Идеята, че ефикасното потребление на технологиите с изкуствен интелект, могат да окажат голямо влияние върху трансформацията на опазването на здравето и грижата за пациента, набира все по-широка известност и приложение в практиката.

“Виртуалните асистенти могат фрапантно да понижат административната тежест за личния състав на Британската здравна работа (NHS) и това да докара до възстановяване на грижите за пациентите и здравните резултати “, споделя в публикация в изданието Health Europa Дейвид Кинг, който дава отговор за здравните решения в софтуерната компания IPsoft.

Хибридна работна мощ против дефицита на фрагменти

Една от областите, в която изкуственият разсъдък и виртуалните асистенти по-конкретно могат да изиграят основна роля, е с цел да се отговори на актуалните и бъдещите потребности от здравен личен състав.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР