Виртуални дни на кариерата се проведоха за шести път в

...
Виртуални дни на кариерата се проведоха за шести път в
Коментари Харесай

697 чат-интервюта за работа по време на Виртуални дни на кариерата 2019

Виртуални дни на кариерата се организираха за шести път в България на 16 май 2019 година Събитието стартира в 11:00 часа и продължи до 17:00. В продължение на няколко часа 35 водещи и мечтани работодатели съумяха да проведат 697 онлайн изявленията с над 450 надарени младежи, търсещи нова работа.

Участващите компании в шестото издание на събитието бяха от разнообразни сфери - банки и финанси, Информационни технологии, BPO, търговия, консултантски услуги, произвеждане, човешки запаси и други

Единственото online кариерно събитие, проведено от JobTiger, е идната софтуерна крачка в развиването на кариерните конгреси. То се случва напълно онлайн, което разрешава на търсещите работа или стаж да аплайват от разнообразни градове, по най-удобния и бърз за тях метод - на практика от всеки компютър, таблет или смарт телефон, без да прекъсват естествените си дневни интензивности и без да пътуват.

Виртуални дни на кариерата са неповторим късмет и за младите, образовани българи, които сега обитават в чужбина, само че желаят да се върнат в България, без терзания за бъдещето си да подсигурят работа и кариера в страната преди тяхното връщане.

Кариерният конгрес е подобаващ и за експерти, които сега имат непрекъсната работа, само че желаят да проучат опциите, които им оферират водещи компании на пазара на труда. Благодарение на Виртуални дни на кариерата те няма потребност да си взимат отпуск. Свързвайки се с доста на брой работодатели в границите на един ден, могат да се ориентират каква би била най-подходящата стъпка за тяхното кариерно бъдеще. Виртуални дни на кариерата е елементарен метод всеки работещ да посети кариерен конгрес без да се тормози, че неговият настоящ шеф също е там.

Интервютата по време на събитието се организират под формата на чат-сесии. Така се употребява към този момент одобрен и желан от новото потомство метод на връзка, а по-притеснителните претенденти няма потребност да се тревожат от персоналния контакт, избора на облекло или езика на тялото си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР