Виртуалната реалност (VR) изглежда позатихна напоследък в технологичните новини, но

...
Виртуалната реалност (VR) изглежда позатихна напоследък в технологичните новини, но
Коментари Харесай

Samsung готви шест телевизионни сериала ексклузивно за VR



Виртуалната действителност (VR) наподобява позатихна в последно време в софтуерните вести, само че това не значи, че модата е отминала, таман назад. Все повече компании се заемат със задачата да произведат задоволително наличен и ефикасен хардуер и това е отлично за потребителите, само че какво се случва на другия фрон - наличието? Samsung да вземем за пример са решени да предложат на потребителите на Gear VR качествено и богато наличие с новия си план " Pilot Season ".

Това е нова самодейност, която ще събере шест телевизионни серии, основани особено за VR в услугата Samsung VR Video. От през днешния ден всички клиенти на VR Video ще могат да гледат пилотните епизоди на шест нови сериала, вариращи като тематика и формат. &Design е документална серия, която преглежда по какъв начин дизайнът се преплита с разнообразни аспекти на всекидневието. Анимационната комедия Bro Bots е позиционирана в сходен на Futurama свят и споделя за два английски робота, които работят като служители на реда в NYPD.


The Interpretation of Dreams е още една документална поредност, предлагаща нов прочит на известните писания на Зигмунд Фройд по тематиката. Част от тези VR сериали са фотореалистични, други са анимационни - забавното е, че Samsung освен дистрибутира заглавията в своята VR мрежа, само че и финансира направата им.

Ако разполагате с Gear VR очила, можете да отидете в Oculus онлайн магазина и да потърсите услугата Samsung VR Video. В раздел Featured се намира въпросният Pilot Season.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР