Виртуалната реалност вече не е само във видеоигрите, съобщава Си

...
Виртуалната реалност вече не е само във видеоигрите, съобщава Си
Коментари Харесай

Руски крави с очила за виртуална реалност за по-голямо щастие и по-добро мляко

Виртуалната действителност към този момент не е единствено във видеоигрите , оповестява Си Ен Ен.

Технологията трансформира цели браншове, което съгласно мнозина е било немислимо. Но в този момент плантация до Москва тества очила за виртуална действителност върху крави за увеличение на количеството и качеството на създаваното мляко.

Информацията е оповестена в известие на Министерството на земеделието на Русия. Придружено е със фотоси, на които има крава с виртуални очила.

Министерството рационализира това по следния метод: проучвания демонстрират, че изискванията, в които населяват кравите , могат да окажат въздействие върху производството на мляко, съответно да подобрят качеството и да усилят количеството.

Така екип от специалисти, благодарение на ветеринари и консултанти в производството на млечни артикули, са основали очила за виртуална действителност за крави . Те са приспособили модели на очила за хора, с цел да паснат на кравата.

Към момента не е ясно дали очилата са помогнали за по-голямо количество и по-вкусно мляко , ще са нужни спомагателни проучвания. Но първият тест демонстрира понижаване на тревогата и увеличение на прочувственото въодушевление на кравата, означават от ведомството.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР