Виртуалната реалност обещава запомнящо се пътуване в самолетаПотапяне във виртуалния

...
Виртуалната реалност обещава запомнящо се пътуване в самолетаПотапяне във виртуалния
Коментари Харесай

British Airways ще предлага VR развлечения по време на полети

Виртуалната действителност дава обещание запаметяващо се пътешестване в самолета

Потапяне във виртуалния свят е новото прекарване за пасажерите на British Airways (снимка: British Airways)

Скоро клиентите на British Airways ще могат да употребяват очила за виртуална действителност непосредствено по време на полета , оповестиха от английската самолетна компания.

Първоначално, виртуално 3D кино ще бъде налично за пасажерите от първа класа при полети от Лондон до Ню Йорк. Докато са в небето, пасажерите ще могат да гледат разнообразни филми, в това число документални филми и пътешествия, във формати 2D, 3D и 360°.
още по тематиката
Очилата за самолетната компания ще се доставят от SkyLights. Те ще разрешат потапяне във виртуалния свят, без значение от позицията, в която се намира потребителят – даже в хоризонтално състояние.

В допълнение към филмите и развлекателните излъчвания, пасажерите ще могат да си взаимодействат със профилирано наличие, като медитация с лидер или звукотерапия, основана особено за хора, които се опасяват от хвърчене.

British Airways се обръща към най-новите технологии, с цел да усъвършенства качеството на обслужване на клиентите както на земята, по този начин и във въздуха. Интеграцията на виртуалната действителност може да докара до същинска гражданска война в региона на заниманията по време на полета.

Вероятно и други авиолинии ще се опитат да възприемат опита на английския въздушен транспортьор и в бъдеще множеството пасажери ще могат да се разсейват по време на полети, като се потопят във виртуалния свят.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР