Виртуалната реалност е вече тук и има амбицията да промени

...
Виртуалната реалност е вече тук и има амбицията да промени
Коментари Харесай

Lionsgate и Unity подготвят VR преживяване за следващия Убийствен пъзел

Виртуалната действителност е към този момент тук и има упоритостта да промени напълно методите, по които консумираме видесъдържание. Макар и да няма толкоз качествено наличие към момента за VR шлемовете, нещата постепенно, само че несъмнено се трансформират. И несъмнено не приказвам за наличието за възрастни само. Играта на Bethesda Spftworks, Fallout VR, сполучливият опит с последния Resident Evil за виртуална действителност, продукри, ориентирани към туристическата и медийна промишлености.

Мнозина са тези, които чакат с неспокойствие и хорър прекарвания за виртуална среда. С към този момент излезли планове, като упоменатия Resident Evil 7 VR и смущаващия план Paranormal Activity VR, ужасът в никакъв случай не е бил по-реален. Знаейки това, и за задачите на рекламата, несъмнено, филмовото студиото Lionsgate и основателите на платформата за основаване на видеосъдържание (най-често игри) Unity, сплотиха напъните си за промотирането на идващия филм от поредицата „ Убийствен пъзел “ (Saw), предава VR Focus.

Jigsaw Virtual Room предлага влизането в действителността на играта, засилвайки реалистичното показване с озвучаване на цялото прекарване с гласа на самия Тобин Бел, злокобният изтезател от поредицата.

VR планът ще е наличен за Samsung Gear посредством Samsung Internet VR приложението, както и чрез графичната новела Nanite Fulcrum, която ще е налична за Rift и Gear. Той ще излезе директно преди премиерата на кино лентата в края на този месец.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР