Виртуалната опашка за билети за концерта на Ед Шийрън в

...
Виртуалната опашка за билети за концерта на Ед Шийрън в
Коментари Харесай

Манията по Ед Шийрън побърка Дарко на Гала: Исках да си прережа вените!

Виртуалната опашка за билети за концерта на Ед Шийрън в София стана съществена тематика в предаването “На кафе ” на Гала. Панелистът Дарин Ангелов реагира доста прочувствено на манията по гостуването на хитовия поп реализатор и описа от първо лице за чакането системата за продажба на билети да ти даде опция да го купиш.

“Исках да си прережа вените! ”, тръшна се артистът в ефир и изясни, че вчерашният му ден е бил ужасяващ поради чакането. Според него чакането е било цялостен безпорядък, тъй като номерата от опашката са се появали безусловно инцидентно.



“Не знам какво е станало през вчерашния ден с Брутният вътрешен продукт, цели офиси не са работили, с цел да си купят билети за Ед Шийрън ”, разяснява журналистката Кристина Патрашкова.

“И на мен ми споделиха познати, че от прилежащи офиси са се чували радостни крясъци, все едно се е родило дете ”, сподели писателят Жоро Блажев. Той даже пусна гласово известие от сътрудника му Дарин Ангелов, който му се оплаква за нервността с билетите през вчерашния ден.



“То все едно аплайваш за непознато поданство! ”, по този начин разяснява обстановката с виртуалната опашка артистът.

Вчера за покупка на билети за концерта на Ед Шийрън са чакали към 100 000 души. Много от тях са от прилежащи страни. Български почитатели пък са открили, че в случай че билетите се купуват от Румъния, излизат по-евтино. Към тази заран концертът е съвсем напълно разпродаден, като са останали единствено най-лошите места за седящи фенове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР