Виртуалната галерия на популярната българска художничка Йоанна Викторова – Drawly

...
Виртуалната галерия на популярната българска художничка Йоанна Викторова – Drawly
Коментари Харесай

Най-иновативните бизнес решения и виртуална галерия на първото у нас изложение за добавена реалност

Виртуалната изложба на известната българска художничка Йоанна Викторова – Drawly ще бъде публично открита в границите на първото у нас AR Expo. Изложението за Добавена действителност (Augmented Reality) ще се състои на 18 май 2019 година в Гранд Хотел София.

В невероятната арт изложба се влиза посредством виртуален портал, който потребителят може да сложи пред себе си посредством мобилно приложение. Когато порталът е отворен, прагът му се прекрачва физически и посетителят се озовава в помещение с произведения на Drawly по стените. Точно като на същинска галерия, ценителите на изкуството могат да се приближат до всяка от картините и да я прегледат в подробност.

Освен „ портативната “ изложба, на първото ревю за Добавена действителност посетителите ще имат опцията да тестват и приложения на огромни български компании от разнообразни сфери на бизнеса. Игри, 3D модели, потребна информация – всичко с Augmented Reality – ще бъде налично изцяло гратис за хай-тек запалянковците от 12 до 18 ч. в предпоследната събота на май.

Друго основно показване в границите на AR Expo е на първата у нас татуировка с Добавена действителност. При сканиране на татуировката с мобилно устройство, от нея излизат 3D обекти с спомагателна функционалност.

Пионерите не се изчерпват с тези творения. По време на ревюто премиера ще направи и първият в света магазин единствено и само за артикули с Добавена действителност. Официалното му отаряне пък ще бъдена 15 юни на „ Г.С.Раковски “ 182 в столицата.

В изложителите се включва и най-голямата компания за захарни произведения у нас – „ Престиж-96 “, които имат няколко AR продукта.

Организатор на събитието е Press Start – водещата организация за игри и високи технологии в България, а съществени медийни сътрудници са сп. „ Мениджър “, Kaldata.com и Arx.bg.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР