Виртуалната действителност става все по-популярна от всякога, пише Мирър. Как

...
Виртуалната действителност става все по-популярна от всякога, пише Мирър. Как
Коментари Харесай

Неизбежно: Скоро сексът ще се прави съвсем без хора!

Виртуалната реалност става все по-популярна от всеки път, написа Мирър. Как по различен метод да си разбираем, че японски уредници се отхвърлиха от провеждането на първия в историята фестивал по виртаулен секс, тъй като... пристигнали прекомерно доста хора! Футуролозите предсказват, че секс роботите също по този начин ще доминират пред естествените хора при половите контакти до 2050 година







Когато група японски запалянковци по виртуална порнография взеха решение да провеждат първия фестивал по виртуален секс в Токио, евентуално не са очаквали толкоз огромен интерес. Неподготвени за това, те закрили мероприятието още преди да е почнало. Организаторите безусловно трябвало за изтеглят посетителите, защото тълпите били в действителност големи.





Само двадесет късметлии съумели да влязат и да тестват виртуалните играчки, включвайки също по този начин и триийзмерните очила, стимулатори на гърдите и роботизирани ръце, които задоволяват мъжа единствено след натискане на копче.










" Имаше прекомерно доста хора и по тази причина беше невероятно да се оправим с такава обстановка, можеше да стане случай, " споделя един от уредниците. Феновете на виртуалния секс се надяват, че те скоро ще провеждат наново мероприятието, към този момент по-добре планувано.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР