Виртуална ескейп стая, образователна климатична фреска, настолни игри за малки

...
Виртуална ескейп стая, образователна климатична фреска, настолни игри за малки
Коментари Харесай

Нощта на игрите e отново в Сливен

Виртуална ескейп стая, просветителна климатична фреска, настолни игри за дребни и огромни, мини шампионати с награди, панел отдаден на детските игри и още доста изненади чакат посетителите от всички възрасти в Сливен. Тази събота, 4 ноември, в зала „ Сливен “ ще се състои следващата Нощ на игрите.

От 12 до 21 часа ще можете да се включите в разнородни занимания, в това число демонстрации на настолни игри като Star Wars: Legion, Dust 1947 и Infinity, надпревари и мини шампионати, показване на български игри. Предвиден е специфичен панел, отдаден на детски игри. Може да участвате в лотария с награди, както и да разгледате изложбата на оцветени миниатури.

Вълнувате се от климатичните промени и желаете да научите повече за тях? Няма по-лесен и занимателен метод от учене с игра.Климатична фрескае работилница под формата на игра и без значение дали сте специалист или новак, благодарение на сертифицаран фасилитатор и тесте карти, ще разберете причинно-следствените връзки сред човешката активност и другите детайли на климатичната смяна. Единственото, което би трябвало да извършите, е да сезапишете авансово туки да дойдете в зала „ Сливен “ от 14 до 17 часа.

Ако обичате да разрешавате загадки и желаете да се превърнете в детектив, заповядайте във виртуалната ескейп стая:Имението на забравените.За да се измъкнете от имението на ексцентричния милионер Лорд Леополд, ще би трябвало да решите пъзели благодарение на другите участници. Играйте с ваши другари, където и да се намирате, или намерете нови в имението, което отваря виртуалните си порти в 15 часа.

Събитието е част от петото издание на Градския фестивал Sofia Game Night / Нощ на игрите, което се провежда в още 8 български града. В Сливен то се осъществя с поддръжката на Община Сливен, а входът е свободен и е уместно за всички възрасти.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР