Виртуален скандал избухна между българите в Пилзен относно мизерните условия,

...
Виртуален скандал избухна между българите в Пилзен относно мизерните условия,
Коментари Харесай

Скандал с българи в Пилзен: Къпем се срещу жетони в обща баня..

Виртуален скандал избухна сред българите в Пилзен по отношение на мизерните условия, при които са принудени да живеят, препоръчани им от компаниите за намирана не работа. Гастарбайтери набрани от компания упрекват фирмите-посредник, че едно приказват, а друго става на процедура, написа " Български вести ".

„ Моля ви не започвайте работа в Panasonic Plzeň и то с агентура /Агенция за асортимент на кадри/ Lepsi Prace s.r.o. Ще бъдете настанени в първобитната убитовна Зелезнични 500-23…където шефката е меко казано истеричка.
Ще ви дадат стая, която ще я делите с 2-3 още. Стая 3 на 3 метра. Не можеш да се завъртиш. Две три кревати и гардеробче с маса, столове не очаквайте, ток в коридора и осветяване също не очаквайте. Понякога много постоянно и в стаите няма. След това идва забавното. Къпете се в общи бани на етажа, с жетони и имате 5 жетона на седмица. Също по този начин си избирате 2 дни в седмицата да не се къпете! Координаторката незнае бъкел български, а преводача за три месеца го видях веднъж “, споделя възмутено българския преселник.
Статусът на Мариян Костадинов провокира плевел спор измежду българската диаспора в Чехия.
От своя страна българският представител на компанията Lepsi Prace s.r.o. Севделин Димитров увери документално в сататус, че ще бъде направена инспекция на сигнала от Мариян Костадинов.

„ Искам да благодаря на господин Мариян Костадинов за обявата. Г-н Костадинов, към този момент писахте за случая в Пилзен в друга обява и аз ви споделих, че ще бъде осъществена инспекция, ще се подхващат ограничения.Сега решавате да го пуснете в обособена обява. Наблюдавам някаква интензивност в групите за работа в Чехия, не знам дали задачата не е дискредитиране на Lepsi Prace s.r.o. На кого толкоз пречим? Аз персонално не се тормозя. Моите реклами в интернет доближават до повече от 350 000 индивида, с интерес за работа в чужбина. Ако мислите, че ще попречите на нашата активност, надълбоко грешите. Получавам постоянни позвънявания и има интерес към нашите предложения за работа “, написа в отовор Севделин Димитров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР