Виржини Жорон, френски депутат от Европейския парламент, пътува до Сирия

...
Виржини Жорон, френски депутат от Европейския парламент, пътува до Сирия
Коментари Харесай

Френски евродепутат след пътуването в Сирия: Дамаск е по-безопасен от Париж!

Виржини Жорон, френски народен представител от Европейския парламент, пътува до Сирия и остана впечатлена. Тя счита, че в Дамаск е по-безопасно, в сравнение с в Париж, само че журналистът на Huffington Post не е склонен с нея и упорства на противоположното.

Френският политик Виржини Жорон, която заседава в Европейския парламент, се завърна от пътуването си в Сирия, след което направи извод: в Париж е по-опасно, в сравнение с в Дамаск, написа френскоезичното издание на Huffington Post. Тя пътува в група политици от партията „ Национално обединяване “, отпред на която е Марин Льо Пен.

Авторът на публикацията отбелязва, че по време на пътуването политиците биха могли да популяризират режима на Асад, прикривайки броя на починалите в Сирия. Вместо това те акцентираха битката против джихадистите и мира, чийто поръчител е Асад.

И по този начин, откакто се върна във Франция, Виржини Жорон продължи „ тази интервенция по реабилитация “. Когато слезе от самолета на летището в Париж, тя беше застигната от известие за евакуация по отношение на съмнение за заложена бомба.

Тя написа за това в Twitter, като означи, че в Париж „ е по-опасно, в сравнение с в Дамаск “.

Авторът на публикацията бърза да увери, че това не е по този начин. Той отбелязва: на уеб страницата на френското Министерство на външните работи е написано, че не се поучават да се пътува в Дамаск поради „ покачвания риск “. В Париж, в противен случай, през 2019 година дойдоха минимум 40 милиона туристи.

И в рейтинга на най-безопасните градове в света Дамаск го няма, отбелязва създателят на публикацията, до момента в който Париж е на 23-о място. Между другото, Москва, където също обичат да вървят представители на „ Националното обединяване “, е на 14 равнища под Париж.

Въпреки всички тези причини, Виржини Жорон споделя по какъв начин е обикаляла остарелия Дамаск в 2 часа през нощта. И в никакъв случай не се е чувствала в заплаха по време на цялото пътешестване.

Тя признава, че "белезите на войната " към момента са забележими по лицето на Дамаск, само че тя е била неприятно изумена от обстановката в Париж. Тя изяснява, че е разгласила сходно известие в Twitter, защото е почувствала фундаментално противоречие сред видяното и това, което й е казано за Сирия, цитира думите й Huffington Post.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР