ВИП зона за ексклузивни вина ще бъде представена за първи

...
ВИП зона за ексклузивни вина ще бъде представена за първи
Коментари Харесай

ВИП зона за ексклузивни вина за първи път на ВИНАРИЯ 2018

ВИП зона за извънредни виновност ще бъде показана за първи път на интернационалната профилирана галерия „ Винария 2018 “. В нея ценителите на Дионисиевата напитка ще могат да дегустират както спечелилите „ Златен ритон “ виновност, по този начин и висок клас питиета, които се създават в лимитирани серии. Инициативата на Националната лозаро-винарска камара се организира взаимно със Съюза на енолозите в България.

За втора поредна година на интернационалната профилирана галерия „ Винария “ ще бъде присъдено отличие за вино от локален вид. „ Шансът на България са локалните сортове “, разяснява ръководителят на Националната лозаро-винарска камара Радослав Радев. Той посочи, че това е самодейност, която би трябвало да продължи, с цел да се подтикват винопроизводителите, които работят с локални сортове и да се промотира българското вино по света. Според него наградата „ Препоръчано вино от локален вид “ към този момент дава поръчка за построяването на добър имидж на родните виновност, които по-лесно се постановат на нови задгранични пазари.

„ Хубавото е, че и тази година съумяваме да съхраним неповторимата атмосфера на Града на виното “, добави Радослав Радев. За четвърта поредна година в 11-а палата на Международен панаир Пловдив над 50 винопроизводители от страната и чужбина ще показват най-хубавите свои питиета от 21 до 25 февруари 2018 година В 26-ото издание на интернационалната профилирана галерия ще вземат участие както нови мазета, по този начин и такива, които се завръщат в влиятелния конгрес. Според Радослав Радев Градът на виното е сполучлив формат, пресъздаващ атмосферата на Стария Пловдив, който е желан със стила и уюта си от изложители и гости. Атрактивната визия на „ Винария “ хармонично се съчетава с интернационалната галерия за храни и питиета „ Фудтех “ и със зоната „ Вкусове от Италия “, както и със актуалните технологии и съоръжение за лозаро-винарския бранш, ситуирани в 10-а палата на панаирния комплекс.

Радослав Радев предвижда, че „ Винария “ и тази година ще затвърди позицията си на най-успешния лозаро-винарски конгрес в България, който показва освен родното винопроизводство, само че и нововъведения в бранша. За четвърта поредна година Градът на виното, „ Фудтех “ и „ Вкусове от Италия “ са част от мега форума за агробизнес, храни, вино и туризъм, който е единствен на Балканите. Той включва и още три изложения „ Агра “, „ Апи България “, „ Дибла - хрумвания и артикули за интериора “, които показват развиването на хранително-вкусовата промишленост и на хотелиерския и ресторантьорски отрасъл като цяло.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР