VIP личности и световни гости уважиха заключителната гала вечер на

...
VIP личности и световни гости уважиха заключителната гала вечер на
Коментари Харесай

Lady Universe 2018 e Alisa Miskovska, Baltic States

VIP персони и международни посетители почетоха заключителната церемония вечер на състезанието Lady Universe, който се организира в клуб MEGAMI хотел Маринела. Ослепителната водеща Гери Дончева очарова публиката и потвърди за следващ път, че е едно от най-желаните лица за огромни събития. Неин сътрудник на сцената бе артистът Георги Арсов - вокал на група " Атлас ".

Бляскавата гала вечер стартира с атрактивно акробатично шоу на балет Megami, което зареди гостите с настроение, а представянето на участничките нажежи страстите до максимален предел.

Красиви момичета от цял свят, с чаровни усмивки, изваяни фигури и много сексапил се качиха на сцената на клуба. След дефилето с национални костюми и горещото ревю с банските на SugarFree, сцената се превърна в haute couture catwalk с последната зашеметяваща колекция на дизайнера Христо Чучев. Перфекното допълнение към изящните рокли бяха бижутата на Goto Jewellery and Diamonds.

Почти няма участничка, която да си тръгна без награда. За подаръците на красавиците се бяха погрижили партньорите от българския спортен бранд Flair, банските на SugarFree, премиум козметика от Refan, бижута от Mockberg, тюрбани от HeadKnot, шалове от Pronta и подаръци от Metaxa.
Музиката и атмосферата повлияха настроението в залата да е приповдигнато, а всяка от претендентките за титлата обра овациите на публиката.

Награди:
Lady Universe 2018 - Alisa Miskovska, Baltic States
1st runner up - Korea Yejee Shin, Korea
2nd runner up - Sara Linton, Jamaica
3rd runner up - Alina Matveleva, Latvia
4th runner up - Tyeshaa Hudson, USA
Lady Perfect Body - Viivi Oiva, Namibia
Lady Photogenic - Natalia Levenets, Ukraine
Lady National Costume - Sara Linton, Jamaica
Lady Best Evening Gown - Alina Matveleva, Latvia
Best Talent - Yuleyana Hristova, Bulgaria
Lady Friendship - Haruna Gyotoku, Japan
Lady Catwalk - Angela Jakimovska, Macedonia
Съорганизаторът на конкурса г-жа Мария Бонева направи лице на българската модна телевизия Code Fashion TV Lady USA, която каза че това е най-скъпата й награда!
Хиляди снимки, сълзи от радост, маркови напитки и танци бяха продължението на страхотното after party в клуб MEGAMI!













Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР