VIP Brother 2017 стартира с тричасово живо предаване и най-известната

...
VIP Brother 2017 стартира с тричасово живо предаване и най-известната
Коментари Харесай

Big Brother събра под един покрив 16 български знаменитости

VIP Brother 2017 започва с тричасово живо предаване и най-известната Къща в България още веднъж е цялостна със звезди.

Лудият кореспондент Дани Петканов първи прекрачи прага, а към него се причисли и някогашната му другарка Александра Богданска .

Вижте в фотоси посрещането на първите 16 Съквартиранти във VIP Brother 2017

Макар и влюбен, Big Brother не изневери на себе си и сложи на някогашните гаджета първата загадка задача в сезон 2017. Двамата получиха тежката задача да убедят Сашка Васева и Алфредо Торес, че са сродни души, а задачата щеше да се одобри за сполучлива, в случай че в края на вечерта, когато Big Brother им даде задача да се разделят по двойки, двамата се изберат един различен.

Вижте Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

Действително, след задачата Сашка Васева и Алфредо се избраха за сродни души, само че не и без намесата на Даниел, а дали задачата на Съквартирантите ще бъде зачетена като сполучлива, ще разберем в новия епизод на шоуто. Освен основните забъркани в тайната задача, към звездната компания се включиха и фолк певицата Мария , дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз , хип-хоп изпълнителят Йонислав Йотов – Тото , ливанската хубавица Енджи Касабие , звездният публицист Антон Стефанов , Мис Силикон Джулиана Гани , предприемачът Цветелин Маринов – Цуни , Шеф Борис Петров , българският Роналдо – Даниел Златков , писателката Ваня Щерева , музикантът Дани Милев и естрадната легенда Маргарита Хранова .

Новите Съквартиранти във VIP Къщата на Big Brother (СНИМКИ/ВИДЕО)

Това е единствено началото на най-романтичния сезон на VIP Brother . Тази вечер в 21:00 часа по NOVA към звездната компания ще се причислят още двама Съквартиранти , а феновете ще проследят развоя на първата загадка задача в Къщата.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на NOVA и на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички детайлности за Съквартирантите и най- настоящите вести за шоуто може да следите и на уеб страницата на VIP Brother 2017. По тематиката Новите Съквартиранти във VIP Къщата на Big Brother (СНИМКИ/ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР