ВИП Брадър спира седмица преди планирания финал. Самите участници бяха

...
ВИП Брадър спира седмица преди планирания финал. Самите участници бяха
Коментари Харесай

Заради нисък рейтинг! Спират „ВИП Брадър”

ВИП Брадър стопира седмица преди планувания край. Самите участници бяха известени в крачка за измененията във формата, а също по този начин бе излъчен диалог сред Наско и Стефан, че си потеглят по-рано, научи HotArena.

По проект играта трябваше да завърши на 9 ноември, а финалът на 12. За страдание на продуцентите обаче, на тях им се наложи да съкратят формата.

Ниският рейтинг, свадите сред участниците, както и големите им искания, станаха причина шоуто да бъде прекъснато по-рано. От интернационалната компания „ Ендемол ” даже са декларирали, че ще преразгледат изискванията за асортимент на участниците и даже бъдещото лъчение на формата у нас.

Facebook страницата на шоуто прелива от недоволни мнения. Много от феновете се възмущават от безсмислените драми и кавги сред участниците.

„ Миналата година беше толкоз крепко. Алекс и Дани се сдобриха и ожениха. Сега ни занимават с този палячо Ричард и Розмари ”. Други пък разясняват, че сред Ева и Ваня не е имало никакви драми и двете в действителност си тръгнали като първи приятелки.
 
На самите продуценти пък им писнало от претенциите на звездите. Нямало един участник в предаването, който да не желал куп неща, написа „ България през днешния ден ”.

Ден преди изгонването си да вземем за пример, Нора Недкова вдигнала просташки скандал, тъй като от продукцията се забавили и й пратили с огромно забавяне фризьора.

„ Може би прекомерно доста им угодихме и се взеха за огромни звезди всичките ”, вайкат се от шоуто. Те се надяват да компенсират издънките с по-голяма дълготрайност на „ Ол Старс ”, който ще събере звезди от разнообразни формати.

Ако обаче и този сезон се провали, бъдещето на формата е сложено на карта. И следващата година може и да го забележим сменено от друго шоу, разясняват в малкия екран.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР