ВИП Брадър предизвика раздор в семейството на Глория. Продуцентите на

...
ВИП Брадър предизвика раздор в семейството на Глория. Продуцентите на
Коментари Харесай

„ВИП Брадър” скара жестоко Симона и Глория! 21-годишната певица се изнесе от дома на майка си след грандиозен скандал

„ ВИП Брадър ” провокира разкол в фамилията на Глория. Продуцентите на шоуто поканиха за присъединяване дъщерята на фолк примата и Симона Загорова одобри офертата. С това обаче разгневи съществено майка си. Сега двете дами не си приказват, а в последно време даже не живеят под един покрив. Щерката се е изнесла в Кърджали, където татко й Илия Загоров кара лятната си почивка, написа „ Уикенд “.

Глория нееднократно е получавала оферти за изяви във „ ВИП Брадър”. И постоянно ги е отклонявала, тъй като не желае да бъде забърквана в интригите на шоуто. Тя счита, че публиката би трябвало да я вижда единствено в една единствена светлина – като певица на сцената, а по този начин разсъждава и за дъщеря си. Русенката се тормози, че риалитито може да окаже отрицателно въздействие върху репутацията на младата Симона. Госпожица Загорова завоюва това лято най-престижния наш естраден конкурс – „ Бургас и морето” и към този момент има безупречно добро име измежду публиката и в музикантските среди, само че дали ще е по този начин и след „ ВИП Брадър”? „ Големият брат” залага страхотни клопки на съквартирантите и е цяло мъжество, когато някой успее да остане неоцапан в Къщата.
Симона се закле пред майка си, че няма да се орезили в предаването, само че не съумя да успокои Глория. Примата на фолка и в този момент е безапелационна, че щерка й не трябва никога да влиза в предаването на Нико Тупарев ”, показа добре осведомен източник.

И добави, че срещу присъединяване на младата певица във „ ВИП Брадър” бил и дългогодишният й другар. С него Загорова също се скарала, откакто не получила поддръжката му. „ Щом не проявяваш схващане, най-добре е да се разделим ”, декларирала тя на гаджето си.
21-годишната дъщеря на Глория е окуражена да се показа чудесно в Къщата и поставя старания да влезе в съвършена физическа форма преди старта на риалити №1. Тя върви на фитнес всеки ден, а съгласно осведомени към този момент си има и нов любовник – юнак с хубост на манекен и разум на интелектуалец. Симона била наясно, че шоуто с публика от над 1,5 милиона фенове ще я направи една от най-популярните дами в шоубизнеса и по този начин ще излезе от сянката на властната си майка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР